כתבה על פרויקט של מרכז החממה בידיעות אחרונות

סמל המרכזעיתון ידיעות אחרונות פרסם ידיעה על תוכנה חדשה להוראה ולמידה של מתמטיקה אשר פותחה במרכז ה"חממה" – מרכז המחקר לחדשנות בחינוך מתימטי בפקולטה לחינוך. את התוכנה יצרו פרופ' מיכל ירושלמי, העומדת בראש המרכז וד"ר שי אולשר, עמית מחקר.
התכנה, מרא"ה, מאפשרת לתלמידים להשתמש בעזרים שונים במחשביהם האישיים כדי להגיע לפתרונות של שאלות ולמורים להתחבר למחשבים ולראות את מהלכי הלמידה של התלמידים ולשנות את תכני הלמידה תוך כדי התהליך.
המרכז למחקר וחדשנות בחינוך מתמטי הינו מכון מחקר שמטרתו הבנת שינויים בלמידה והוראה המתאפשרים ומתחייבים מהמציאות של חברה טכנולוגית. התפיסה במכון היא שלמידה, בית-ספרית או אחרת, צריכה להיבחן תוך הבנה של נורמות ותהליכים חברתיים משתנים. במכון מעוצבים ומפותחים כלי למידה חדשניים אשר יוצרים מצבי למידה חדשים שיכולים להתאים לטכנולוגיות מצויות כמו טלפונים ניידים, מחשבים אישיים או בית-ספריים, וטכנולוגיות רשת.

לקריאת הכתבה לחצו כאן (בחלון חדש)